STAMPPOT G-OATS & MERRY CRANBERRY

Uit de keuken van Let: stamppot waar je een instant kerstgevoel van krijgt. Met onze g-oat cheese en wederom die lekkere Merry Cranberry hot sauce. Kun je met een gerust hart op de kersttafel zetten, al is het op 4e kerstdag.

 

Dit heb je nodig

 

3 zoete aardappels

1 kruimige aardappel

1 groentebouillonblokje

150 gram rucola

150 gram G-oat Cheese

1 teentje knoflook

Halve tl gerookt paprikapoeder

4 takjes verse tijm

Peper en zout

Merry Cranberry hot sauce

 

Zo maak je het

 

1.Schil de aardappels en snijd ze in grove stukken. Breng een ruime pan water met een bouillonblokje aan de kook, voeg de aardappels toe en kook deze in ongeveer 15 minuten gaar.

 

2.Giet de aardappelen af (bewaar een beetje bouillon), doe ze terug in de pan en stamp ze fijn. Voeg de helft van de rucola, 100 gram G-oat Cheese, tijm van 2 takjes, de knoflook en de paprikapoeder toe en warm goed door. Voeg eventueel wat bouillon toe om de stamppot smeuïger te maken en breng deze op smaak met peper en zout.

 

3.Verdeel de andere helft van de rucola over de borden en schep hier de stamppot op. Verkruimel extra G-oat Cheese over het gerecht en serveer deze met Merry Cranberry hot sauce en de rest van de tijm. 

 

Enjoy the revolution!