Met minimaal gezelschap MAX-imaal genieten van deze - ietwat - bijzondere feestdagen? BIEN sur!

 

Met gepaste trots introduceren wij de Max&Bien Kaasplank.

Een zorgvuldig samengesteld pakket met onze blauwaderkaas, geitenkaas, komijnekaas, truffelkaas, zeewierboter, biologische mousserende wijn, olijven, notenmix en scrocchi.

 

Om zelf van te genieten, of om weg te geven als cadeau of relatiegeschenk.

De Max&Bien Kaasplank kost €48,- inclusief verzending.

We leveren op maandagavond en woensdagavond tussen 18:00-23:00 uur op alle adressen in NL

(met uitzondering van de Waddeneilanden).

Levering op maandag?
Bestel uiterlijk zondag vóór 12:00 uur.
Levering op woensdag?
Bestel uiterlijk dinsdag vóór 12:00 uur.

Mail naar info@maxandbien.amsterdam en geef duidelijk aan:

• hoeveel kaasplanken je wilt bestellen
• wanneer je de kaasplank(en) wilt ontvangen (datum op ma of wo)
• waar we de kaasplanken moeten bezorgen
• naar welk 06-nummer we een Tikkie mogen sturen

Plaats je bestelling op tijd, want het aantal planken is beperkt. Op is echt op!

 

Heb je andere vragen? Laat het ons weten via info@maxandbien.amsterdam of via instagram @maxandbien

Hieronder vind je alle informatie
over de kazen uit het pakket:

100% PLANTAARDIG BORRELEN

01/

BLAUWADERKAAS IN AS

4 maanden gerijpt

 

Een plantaardige, romige blauwaderkaas met een pikant karakter. Penicullium Roquefort - de schimmelcultuur die aan de basis is toegevoegd - en een lange rijpingstijd geven deze kaas haar karakteristieke, intense smaak. 

 

Onmisbaar bij de borrel, maar ook erg lekker op een broodje. Of verkruimel dit kaasje over een afgebakken pizza.

 

Houdbaarheid

Gekoeld bewaren (maximaal 4°C). Vijf weken houdbaar.

 

Ingrediënten

Cashewnoten, kokosmelk, actieve kool, zout, plantaardige starterculturen, schimmelcultuur. (Allergenen zijn onderstreept.)

02/

TRUFFELKAAS

4 weken gerijpt

Onze truffelkaas is een stevige kaas, met een aardse smaak door toevoeging van truffel en paddenstoelen. De kaas is vier weken gerijpt, zodat deze lekker stevig wordt en de smaken goed kunnen ontwikkelen. Deze kaas is notenvrij en gemaakt op basis van tarwe en rijst.
 

Lekker voor bij de borrel.

 

Houdbaarheid

Gekoeld bewaren (maximaal 4°C). Vier weken houdbaar.

Ingrediënten

Ingrediënten: Water, rijst, kokosolie, tarwe, paddenstoelen, truffel, olijfolie, zwarte olijven, gist, peterselie, zout, plantaardige startersculturen.

(Allergenen zijn onderstreept.)

03/

GEITENKAAS

3 weken gerijpt

 

Onze g-oats cheese is een gefermenteerde, semi-zachte, licht gezoute kaas. Deze kaas is te vergelijken met een verse geitenkaas of een feta.

Lekker voor bij de borrel of verkruimel de kaas over een versgebakken pizza, een salade of soep.

 

Houdbaarheid

Gekoeld bewaren (maximaal 4°C). Vier weken houdbaar.

 

Ingrediënten

Water, rijst, kokosolie, haver, azijn, zout, gist, plantaardige startersculturen. (Allergenen: geen)

04/

KOMIJNEKAAS

4 weken gerijpt

 

Deze plantaardige komijnekaas is - net als de traditionele versie - verrijkt met komijnzaad. Een rijpingsproces van 4 weken geeft deze kaas alle tijd om de smaken goed te laten ontwikkelen.

 

Gebruik deze harde kaas als beleg op brood, of serveer blokjes komijnekaas bij de borrel. Een Indiaas getinte mangochutney smaakt er ook fantastisch bij.

 

Houdbaarheid

Gekoeld bewaren (maximaal 4°C). Drie weken houdbaar.

Ingrediënten

Water, rijst, kokosolie, tarwe, komijn, gist, zout, plantaardige starterculturen.  (Allergenen zijn onderstreept.)

05/

ZEEUWSE ZEEWIERBOTER

Een plantaardige boter met echt Zeeuws zeewier uit Zeeland! Ziltig, romig en dankzij de lichte fermentatie lekker fris van smaak. 

 

Heerlijk in combinatie met stokbrood bij de lunch, borrel of het diner. Deze zeewierboter leent zich ook erg goed om - in plaats van zout - een gerecht mee op smaak te brengen.

 

Houdbaarheid

Gekoeld bewaren (maximaal 4°C). Vier weken houdbaar.

 

Ingrediënten

Kokosolie, zonnebloemolie, cashewnoten, zeewier, zout, plantaardige starterculturen, soja, kruiden. (Allergenen zijn onderstreept.)

© 2020 by MAX & BIEN