ASSORTIMENT

We staan ​​bekend om onze hoogwaardige plantaardige kazen, met natuurlijke smaken en geweldige textuur. Door oude technieken toe te passen op noten, haver en tarwe creëren we de lekkerste kaas- en zuivel-alternatieven. Gemaakt door echte kaasliefhebbers, voor kaasfanaten, flexitariërs, veganisten en iedereen die op een verantwoorde manier wil genieten.

BLAUWADER

4 maanden gerijpt

Een plantaardige, romige blauwaderkaas met een pikant karakter. Penicullium Roquefort - de schimmelcultuur die aan de basis is toegevoegd - en een lange rijpingstijd geven deze kaas haar karakteristieke, intense smaak. 

 

Onmisbaar bij de borrel, maar ook erg lekker op een broodje. Of verkruimel dit kaasje over een afgebakken pizza.

Blauwe kaas staand.JPG

GEFERMENTEERDE BOTER

Deze fris-romige plantaardige boter is na het fermenteren op smaak gebracht met het exclusieve Fleur de Sel. 

 

Perfect om te smeren op brood, croissants of toastjes. Of smelt een klein klontje over warme poffertjes!

Met deze boter hebben we de prijs "Lekkerste product van 2020" gewonnen!

Gefermenteerde boter label.JPG

AMSTERDAMSE PATÉ

Een plantaardige paté op basis van jackfruit, paddestoelen en walnoten.

De Amsterdamse paté heeft een rijke, volle smaak die perfect combineert met robuust zuurdesembrood, crackers of toast. Dankzij de hartige smaak, is deze plantaardige paté ook mooi als aanvulling op de borrelplank.

 

Pate lepel.JPG

MOSTERDKAAS

4 weken gerijpt

 

Een harde, plantaardig kaas met een toevoeging van echte Franse mosterd. Voor wat extra pit en smaakontwikkeling wordt deze mosterdkaas 4 weken gerijpt. 

 

Dit is een uniek borrelkaasje die bovendien goed smaakt op een broodje.

Mosterdkaas.JPG

G - OATS

3 weken gerijpt

 

Deze licht zoutige, semi-harde plantaardige kaas is goed te vergelijken met verse geitenkaas. De kaas is heerlijk zacht, licht gefermenteerd en heeft een brokkelige structuur.

 

Erg lekker in salades en sandwiches. Of verkruimel deze g-oats eens over een afgebakken pizza of ovenschotel.

Geitenkaas vork.JPG

VECORINO

4 weken gerijpt

 

Deze harde, plantaardige kaas smaakt pittig, zoutig en is vergelijkbaar met Parmezaanse kaas of manchego. Na het fermenteren krijgen de smaken minimaal 4 weken de tijd om zich te ontwikkelen.

 

Geniet van een stukje vecorino bij de borrel, of rasp deze ultieme smaakmaker over pasta, pizza’s en salades.

Vecorino.JPG

ROOKKAAS

1 maanden gerijpt

 

De unieke smaak die deze plantaardige kaas herbergt is verkregen door een natuurlijke rookproces boven echte hickory houtsnippers. Met haar romige structuur als tegenhanger, is deze kaas mooi uitgebalanceerd.

 

Erg lekker op een broodje, maar ook een waardige toevoeging aan een borrelplank, salade of afgebakken pizza.

Rookaas.JPG

KAASFONDUE

Deze plantaardige kaasfondue is nauwelijks van ‘echt’ te onderscheiden! Cashewnoten zorgen voor een superromige fondue, de pittige kaasmaak ontstaat door een speciaal fermentatieproces. 

 

Serveer de fondue warm met brood, knapperige groente of combineer met schijfjes appel!

Goed om te weten, aan deze fondue hoef je niks meer toe te voegen. 

ZEEWIER BOTER

Een plantaardige boter met echt Zeeuws zeewier uit Zeeland! Ziltig, romig en dankzij de lichte fermentatie lekker fris van smaak. 

 

Heerlijk in combinatie met stokbrood bij de lunch, borrel of het diner. Deze zeewierboter leent zich ook erg goed om - in plaats van zout - een gerecht mee op smaak te brengen.

Met deze boter hebben we de prijs "Lekkerste product van 2020" gewonnen!

Zeewier boter label.JPG

SMOKEY CREAM CHEESE

Onze gerookte cream cheese is zowel fris als romig. De cream cheese krijgt zijn unieke gerookte smaak door het natuurlijke rookproces boven echte hickory houtsnippers.

 

Erg lekker op een bagel of een broodje, maar ook een waardige toevoeging aan een borrelplank. De basis van deze roomkaas zijn cashewnoten.

Gerookte cream cheese.JPG

KOMIJNEKAAS

4 weken gerijpt

 

Deze plantaardige komijnekaas is - net als de traditionele versie - verrijkt met komijnzaad. Een rijpingsproces van 4 weken geeft deze kaas alle tijd om de smaken goed te laten ontwikkelen.

 

Gebruik deze harde kaas als beleg op brood, of serveer blokjes komijnekaas bij de borrel. Een Indiaas getinte mangochutney smaakt er ook fantastisch bij.

Komijnekaas.JPG

TRUFFELKAAS

4 weken gerijpt

 

Onze truffelkaas is een stevige kaas met een karaktervolle smaak door toevoeging van truffel en paddenstoelen.

 

De kaas is vier weken gerijpt, zodat alle smaken tijd genoeg krijgen om te ontwikkelen.

Truffel.JPG