ASSORTIMENT

We staan ​​bekend om onze hoogwaardige plantaardige kazen, met natuurlijke smaken en geweldige textuur. Door oude technieken toe te passen op noten, haver en tarwe creëren we de lekkerste kaas- en zuivel-alternatieven. Gemaakt door echte kaasliefhebbers, voor kaasfanaten, flexitariërs, veganisten en iedereen die op een verantwoorde manier wil genieten.

MOSTERDKAAS

4 weken gerijpt

 

Een harde, plantaardig kaas met een toevoeging van echte Franse mosterd. Voor wat extra pit en smaakontwikkeling wordt deze mosterdkaas 4 weken gerijpt. 

 

Dit is een uniek borrelkaasje die bovendien goed smaakt op een broodje.

Wiel mosterd en kleintje_web.jpg

KOMIJNEKAAS

4 weken gerijpt

 

Deze plantaardige komijnekaas is - net als de traditionele versie - verrijkt met komijnzaad. Een rijpingsproces van 4 weken geeft deze kaas alle tijd om de smaken goed te laten ontwikkelen.

 

Gebruik deze harde kaas als beleg op brood, of serveer blokjes komijnekaas bij de borrel. Een Indiaas getinte mangochutney smaakt er ook fantastisch bij.

komijn kaasschaaf.jpg

SALADEBLOKJES CHILI

Saladeblokjes op olie met chili; een must om jouw salades naar the next level te brengen.

De saladeblokjes zijn te vergelijken met feta, hebben een heerlijke zuurtje, zijn romig en ziltig. 

Ook lekker voor bij een broodje vegan kebab! 

0_Chili.jpg

SALADEBLOKJES NATUREL

Saladeblokjes op olie; een must om jouw salades naar the next level te brengen.

De saladeblokjes zijn te vergelijken met feta, hebben een heerlijke zuurtje, zijn romig en ziltig. 

Lekker op zichzelf, of breng ze op smaak met jouw favoriete kruiden. 

0_Naturel.jpg

ROOKKAAS

De unieke smaak die deze plantaardige kaas herbergt is verkregen door een natuurlijke rookproces boven echte hickory houtsnippers. Met haar romige structuur als tegenhanger, is deze kaas mooi uitgebalanceerd.

 

Erg lekker op een broodje, maar ook een waardige toevoeging aan een borrelplank, salade of afgebakken pizza.

rooknieuw.jpg

G - OATS

3 weken gerijpt

 

Deze licht zoutige, semi-harde plantaardige kaas is goed te vergelijken met verse geitenkaas. De kaas is heerlijk zacht, licht gefermenteerd en heeft een brokkelige structuur.

 

Erg lekker in salades en sandwiches. Of verkruimel deze g-oats eens over een afgebakken pizza of ovenschotel.

Kleine geit.jpg

TRUFFELKAAS

4 weken gerijpt

 

Onze truffelkaas is een stevige kaas met een karaktervolle smaak door toevoeging van truffel en paddenstoelen.

 

De kaas is vier weken gerijpt, zodat alle smaken tijd genoeg krijgen om te ontwikkelen.

Wiel truffel met kleintje_web.jpg

SALADEBLOKJES MEDITERRAANS

Saladeblokjes op olie met mediterraanse kruiden; een must om jouw salades naar the next level te brengen.

De saladeblokjes zijn te vergelijken met feta, hebben een heerlijke zuurtje, zijn romig en ziltig. 

Ook lekker bij broodjes bruchetta. 

0_Mediterraans.jpg

BLAUWADER

4 maanden gerijpt

Een plantaardige, romige blauwaderkaas met een pikant karakter. Penicullium Roquefort - de schimmelcultuur die aan de basis is toegevoegd - en een lange rijpingstijd geven deze kaas haar karakteristieke, intense smaak. 

 

Onmisbaar bij de borrel, maar ook erg lekker op een broodje. Of verkruimel dit kaasje over een afgebakken pizza.

Blue%20veined%20cheese%20with%20ash_edited.jpg

KAASFONDUE

Deze plantaardige kaasfondue is nauwelijks van ‘echt’ te onderscheiden! Cashewnoten zorgen voor een superromige fondue, de pittige kaasmaak ontstaat door een speciaal fermentatieproces. 

 

Serveer de fondue warm met brood, knapperige groente of combineer met schijfjes appel!

Goed om te weten, aan deze fondue hoef je niks meer toe te voegen.