ASSORTIMENT

We staan ​​bekend om onze hoogwaardige plantaardige producten voor kaasliefhebbers, met natuurlijke smaken en geweldige textuur. Door oude technieken toe te passen op noten, haver en tarwe creëren we de lekkerste kaas- en zuivel-alternatieven. Gemaakt door echte kaasliefhebbers, voor kaasfanaten, flexitariërs, veganisten en iedereen die op een verantwoorde manier wil genieten.

ZACHT & ZILTIG

3 weken gerijpt

 

Deze licht zoutige, semi-harde kanjer is goed te vergelijken met een verse geitenkaas of feta. Hij is heerlijk zacht, licht gefermenteerd en heeft een brokkelige structuur.

Erg lekker in salades en sandwiches. Of verkruimel hem over een afgebakken pizza of ovenschotel.

MB geit klein stuk.jpg

MOSTERD

4 weken gerijpt

 

Een harde, plantaardig wiel met een toevoeging van echte Franse mosterd. Voor wat extra pit en smaakontwikkeling wordt deze deze 4 weken gerijpt. 

Lekker voor de borrel of op een broodje.

MB mosterd klein stuk.jpg

SALADEBLOKJES MEDITERRAANS

Saladeblokjes op olie met mediterraanse kruiden; een must om jouw salades naar the next level te brengen.

De saladeblokjes zijn te vergelijken met feta, hebben een heerlijke zuurtje, zijn romig en ziltig. 

Ook lekker bij broodjes bruchetta. 

MB saladeblokjes pot med_voor.jpg

BLAUWADER

4 maanden gerijpt

Onze plantaardige, romige blauwader heeft een pikant karakter. Penicullium Roquefort - de schimmelcultuur die aan de basis is toegevoegd - en een lange rijpingstijd geven deze kaas haar karakteristieke, intense smaak. 

Onmisbaar bij de borrel, maar ook erg lekker op een broodje. Of verkruimeld over een afgebakken pizza.

Blauw in wijnblad met brood.jpg

FONDUE

Deze plantaardige fondue is nauwelijks van ‘echt’ te onderscheiden! Cashewnoten zorgen voor een superromige fondue, de pittige kaasmaak ontstaat door een speciaal fermentatieproces. 

 

Serveer de fondue warm met brood, knapperige groente of combineer met schijfjes appel!

Goed om te weten; aan deze fondue hoef je niks meer toe te voegen. 

Kaasfondue met groente.jpg

KOMIJN

4 weken gerijpt

 

Onze plantaardige komijn is - net als de traditionele versie - verrijkt met komijnzaad. Door het rijpingsproces van 4 weken kunnen alle smaken zich goed ontwikkelen.

Lekker als beleg op brood, of serveer blokjes komijn bij de borrel. Een Indiaas getinte mangochutney smaakt er ook fantastisch bij.

MB komijn klein stuk2.jpg

TRUFFEL

4 weken gerijpt

 

Onze truffel is een stevige kaas met een karaktervolle smaak door toevoeging van truffel en paddenstoelen.

Door een rijpingstijd van vier weken, krijgen alle smaken tijd genoeg om te ontwikkelen.

MB truffel klein stuk.jpg

SALADEBLOKJES NATUREL

Saladeblokjes op olie; een must om jouw salades naar the next level te brengen.

De saladeblokjes zijn te vergelijken met feta, hebben een heerlijke zuurtje, zijn romig en ziltig. 

Lekker op zichzelf, of breng ze op smaak met jouw favoriete kruiden. 

MB saladeblokjes pot nat voor.jpg

GEROOKT

De unieke smaak van onze 'gerookt' is verkregen door een natuurlijke rookproces boven echte hickory houtsnippers. Met haar romige structuur als tegenhanger, is deze kaas mooi uitgebalanceerd.

 

Erg lekker op een broodje, maar ook een waardige toevoeging aan een borrelplank, salade of afgebakken pizza.

MB gerookt klein.jpg